Previous Next
Estate Agent Office Front DesignDisplay Properties Light Panels DesignWindow Display Ideas for Estate AgentsInternal Work Space RefurbishmentCommercial Office Furniture DesignWall Designing and Decorating IdeasSignage Design on WallOffice Seating Furniture Design and RefurbishmentEstate Agents printed artwork on the wall in BristolOffice Furniture Solutions in LondonInterior Work Design and Refurbishment

 PROJECT DETAILS

PROJECT DETAILS

Client:
Andrews
Completion:
6 weeks
Total Area:
3000 sq ft
Sector:
Property

for expert advice







google events tracking

For a no obligation Quote

Click here

Andrews in Clifton, Bristol

Refurbishment of Andrews estate agents' flagship office on Whiteladies Road, incorporating the merger of sales and lettings
MPL Interiors has a strong working relationship with estate agent Andrews and it has worked at over 30 of its branches nationwide, bringing the shop fronts and interior design in line with the company's new corporate branding. The Clifton office used to be two separate spaces divided by a walkway and the lettings division occupied the less prominent part of the office. Andrews wanted its lettings operating to come to the fore so we set about reworking the internal space design. It was decided that support staff would move to the rear of the office, while the lettings and sales team came forward.
As well as merging sales and lettings, MPL Interiors' work at the Clifton branch formed part of a wider refurbishment programme for Andrews. Visually the office retained the trademark Andrews red but the overall look was more contemporary. The window display now features unique individually-illuminated A4 light panels to display properties, which attract maximum attention after dark. A custom-made landscape map also adds impact, especially when the LED light is switched on at dusk. Other neat touches - customised to Andrews' requirements - include 3D lettering applied vertically on the wall and a hand-drawn illustration by artist Emily Ketteringam depicting the local Clifton landscape. The graphic was applied to transparent self-adhesive vinyl and applied across two walls - with the vinyl giving the flexibility to tackle a corner.