Previous Next
0H1A95070H1A95300H1A95330H1A95880H1A96030H1A96190H1A96280H1A9715

 PROJECT DETAILS

PROJECT DETAILS

Client:
Draker Fulham
Completion:
7 weeks
Total Area:
3000 sqft

for expert advice








google events tracking

For a no obligation Quote

Click here

Office Refurbishment, Draker

All of lettings specialist Draker’s branches bear a distinct ‘un-estate agency’ look and after acquiring a new premises on Fulham Road, this company turned to MPL Interiors to refit the workspace in line with its other offices.

The corner site needed stripping back and during the rip-out, MPL found a number of hidden structural elements it had to incorporate into the design ‘on the fly’.

Three of the strongest elements in this office fit out are totally bespoke. The Italian marble desk is a statement piece of office furniture, hand finished on site and incorporating integrated USB/charging points and internal illumination.


Also custom made is a floor-to-ceiling bookshelf with integrated storage, LCD screen and coffee machine.

Finally, the back office is separated from the public-facing space by a glass partition, which has been inspired by Crittall windows. Behind the partition lies a set of ‘dealer’ style desks for the agents, with new office chairs and storage.

Rather than hide the design from the public’s gaze, MPL Interiors designed, specified and installed a brand new shop front, with a virtually frameless wall-to-wall, floor-to-ceiling glazing system, which brings a touch of architectural flair to the exterior.



To keep the glass as unobstructed as possible, MPL designed and installed two ceiling mounted, street-facing Draker logos, with internal illumination for added after-dark impact.

Other design flourishes include illuminated 3D wall art, a glass map with internal illumination, digital window displays, and a typographical wall feature that comprises individually cut and mounted steel letters, which where expertly applied by hand using a paper template as a guide.

As well as what’s visible from street level, MPL also refurbished the ground floor to provide a new kitchen, cloakroom, meeting room and staff area.