Previous Next
Workstation Design and PartitionsCeiling Design and RefurbishmentOffice Desk and Chair DesigningWork Area Seating Arrangement and Space PlanOffice Space Design and Shop FurnitureInternal Glass Wall DecorationWorkplace and Commercial Refurbishment OfficeWorkplace Fitted Office FurnitureContemporary Office Furniture and Workarea

 PROJECT DETAILS

PROJECT DETAILS

Client:
Gunher and Jahr
Completion:
2 weeks
Total Area:
2200 Sq ft
Sector:
Commercial

for expert advice







google events tracking

For a no obligation Quote

Click here

A commercial refurbishment creating a bright workplace from scratch for a Soho-based publisher, incorporating an open plan working environment.

When Soho-based publishers Gruner + Jahr secured a new Central London office, it already knew any workplace design had to accommodate its specific workflow and team dynamics. We are asked to ensure correct departments were seated together, so our designers created an office space
design in close collaboration with the publisher’s employees. The use of cluster-style desks allowed for better engagement and used the available floorspace efficiently. As well as open plan areas, we created a private meeting room using existing outside walls and an internal glass wall. To add
interest and a sense of privacy, we applied a digital print of flags Gruner + Jahr uses in its marketing on the glass panes. This commercial fit out also included new flooring throughout, electrics, decoration, lighting, new office desks and new office chairs.