Previous Next
IMG_3827IMG_3845IMG_3860IMG_3938IMG_3871IMG_3802IMG_3807IMG_3824

 PROJECT DETAILS

PROJECT DETAILS

Client:
Leaders
Completion:
6 weeks
Total Area:
2500 sqft

for expert advice








google events tracking

For a no obligation Quote

Click here

Leaders in Weybridge

Our latest refurbishment and shop fit out for long-term client Leaders was a new Weybridge office - with the agency taking over a more central and prominent premises formerly occupied by a different estate agent. Leaders was keen to appeal to the very discerning Weybridge audience and we felt it necessary to subtly refine the interior identity for this special market place, while retaining the classic Leaders branch feel.

Having created a ‘concept office’ design blueprint for the agency in 2014, our design team sought to complement the overarching corporate identity with subtle, contemporary twists.
Alongside the core elements at Weybridge - historical photos enlarged and tinted to match the Leaders corporate blue, an illuminated box frame map and an illuminated wall logo – are damask print and wood-effect wallpapers, on-trend white picture ledges, designer-style occasional chairs, a custom-specified curved end to a bank of dealer desks, complete with low stools to create an informal meeting point, and splashes of light blue and pink (seen in the chairs and in the vinyl wallpaper behind the custom-built pigeon-hole storage).

The Weybridge refurbishment also involved a huge amount of structural reconfiguration and space planning.
The design team worked to increase the width and length of the office using the same footprint by removing walls and partitions. The remaining and quirky fabric of the building was utilised to create bespoke storage areas - including a novel in-built filing cabinet recessed into an awkwardly shaped wall.

This project also included a flush-fit LCD screen, a feature drop ceiling with lighting, new exterior signage and a projecting sign, a new swing sign, LED illuminated window pockets mounted on individual arms with concealed fixings, and a complete refit of the cloakrooms, the kitchen/staff area, a storage room and a communications area.