Previous Next
ShopFront for Morgan RandallClient Space come Reception AreaReception area and reception counter in a commercial office in Canary wharfKitchen Fitout for Morgan RandallLighting ideas and FitoutsMeeting Area with Refurbished FurnituresCluster Style WorkspaceWorkspace with Glass PartitionWorkspace area for Commercial office in Canary Wharf

 PROJECT DETAILS

PROJECT DETAILS

Client:
Morgan Randall
Completion:
3 Months
Total Area:
5000 sq ft
Sector:
Commercial

for expert advice







google events tracking

For a no obligation Quote

Click here

A large three month, 5,000 square foot commercial/retail fit out for Morgan Randall in Canary Wharf.

This was a very prestigious site on the ground floor of a new residential development in the heart of Canary Wharf. The property was an empty shell, with no services or shopfront. MPL Interiors had to plan and install every element of this project, which included new ceilings and flooring, plumbing, air conditioning, lighting, power and data sources, and an all-new glass shopfront to three sides of the building. The challenge was to design the space to accommodate
52 staff, so our first job was to implement a smart office space design. The office desks that provided the most flexibility were cluster-style workstations, separated from the reception area by floor-to-ceiling glass panels and customised with a semi-opaque map-print film. Probably the most impressive feature of this Morgan Randall office is a large bespoke reception counter with several integral fridges and a porcelain tile detail, with the tiles laid across the reception
floor and continuing up the front of the counter. We injected colour into the project (and reflected the corporate brand identity) by specifying hot pink soft chairs in the reception area and installing a zesty green feature wall behind the reception counter,with glass cladding. We finished the project by installing a new kitchen, and fitting out a new board room and new toilets.