Previous Next
Indoor Signage for the SQN Asset ManagementWaiting Area RefurbishmentWell Partitioned WorkspaceBespoke Staircase of SQN Asset ManagementFurnished Meeting SpaceGlass Wall with Wooden DoorWood Furnishing and Offce Refurbishment

 PROJECT DETAILS

PROJECT DETAILS

Client:
SQN Asset Management
Completion:
6 weeks
Total Area:
4000 sqft
Sector:
Commercial

for expert advice







google events tracking

For a no obligation Quote

Click here

SQN Capital Management, Chertsey, commercial refurbishment

It’s not uncommon for commercial refurbishments to come with caveats, and our work at SQN Capital Management’s Chertsey office was no exception. This financial business wanted to trade during its normal working hours throughout the process to double its office space. Ever practical and accommodating, MPL Interiors designed a schedule of works that allowed SQN to carry on as normal, minimizing disruption during the six week project. Our fitters and trades carried out the majority of their work after SQN had closed for the evening and at weekends.
The programme to create a bigger workplace and install an infrastructure to cope with future growth involved taking down a partition wall and stripping the office back to bare bones, so our trades had to be quick and accurate in their work, breaking the back of the project over weekends. The project included new floor coverings, ceilings and lighting, the installation of air conditioning units, and the reconfiguration and supply of more data/power points to accommodate a new furniture layout and new office desks as the company expands. MPL also created a series of glass-walled private meeting rooms in the new part of the office, designed to mirror the existing ones, with a set of vinyl graphics that extended the company’s branding into their new territory.
Accommodating staff during the work also involved careful planning so the refurbishment was executed in stages. First we prepared the new side of the office and moved all the staff into that area. We then screened employees off from the side of the office where we were working to minimize disturbance. This meant staff always had a fit-for-purpose, operational place within which to work. Other areas that had a facelift as part of the project included the kitchen, the boardroom and the reception area. MPL Interiors is also in the process of specifying and providing new office furniture.